Pressmeddelande ny marknadschef på BM Agri
24 april, 2019
Per-Arne Gustavsson blir ny Marknadschef på BM Agri
BM Agri är en fristående privat aktör på den svenska spannmåls-, raps- och gödselmarknaden. Genom vårt oberoende strävar vi alltid efter att vara den bästa handelspartnern för svenska odlare. Vi ägs bl.a. av Mats & Britt-Marie Eriksson, Mellby Gård samt Johan & Annika Andersson och är därmed en helsvensk verksamhet.

Per-Arne Gustavsson tillträder sin tjänst som Marknadschef den 2 maj. Han kommer närmast från en tjänst som spannmålschef på Svenska Foder. Innan dess vara han ansvarig för råvaruinköp och all ”hedging” på Lantmännen Lantbruk. Per-Arne har i grunden en gedigen kunskap om råvaruhandel och har en god förståelse för hela spannmålsaffären.
- Det är med glädje och stort engagemang jag tar mig an detta uppdrag. Som specialist på jordbruksråvaror, fysisk handel med spannmål och oljeväxter samt stor erfarenhet av börshandel kommer detta väl till pass i min nya roll. Efter att ha jobbat många år i större organisationer ser jag fram emot att få vara en del av en snabb oberoende handelsaktör, säger Per-Arne Gustavsson.

- Vi är mycket glada att kunna hälsa Per-Arne välkommen till BM Agri som Marknadschef. Per-Arne har en gedigen erfarenhet och kunskap av handel med lantbrukets produkter. Tillsammans med hans varma och sympatiska sätt har det gjort honom till en omtyckt profil bland svenska lantbrukare. Han kommer att passa väl in i vårt gäng, säger BM Agris VD Johan Andersson.

- Vi har stora ambitioner med BM Agri och därför känns det mycket bra att Per-Arne kommer på plats. Nu kan vi tillsammans med våra kunder och leverantörer skapa en konkurrenskraftigare värdekedja. Med Per-Arnes långa erfarenhet och stora kontaktnät borgar det för en fortsatt expansion säger BM Agris ordf. Thomas Svensson.

För mer information kontakta:
Thomas Svensson, Tel: 070-6610690, E-post: thomas.svensson@sodhaak.se
Johan Andersson, Tel: 070-6294020, E-post: johan@bmagri.se
Per-Arne Gustavsson, Tel: 0720801017, E-post: pgustavsson471@gmail.com
Telefon
010-221 69 20
Adress
Sockerbruksgatan 5A
531 40 LIDKÖPING
Update cookies preferences Update cookies preferences