Presentation av Emil Svantesson
1 november, 2021
Vi vill hälsa Emil Svantesson (32) välkommen till BM Agri. Emil är nyanställd säljare / inköpare med placering på vårt huvudkontor i Lidköping.

Emil är uppvuxen på gård och har båda släktsidorna inom jordbruk och djurhållning sedan långt tillbaka. Han har efter gymnasiet förkovrat sig ytterligare i bland annat försäljning och marknadsföring för att sedan ha arbetat med detta på flera företag med anknytning till lantbruket. Närmast kommer Emil från Kellfri AB där han jobbat som marknadskoordinator.

Emil bor i Lidköping och har ett stort intresse för landsbygden och naturen. Från tid till annan hjälper han sin bror med hans jordbruk. På sin fritid är Emil gärna ute och jagar och motionerar i skogen när familjelivet och hans egna lilla gård tillåter.

Emils huvudsakliga arbete på BM-Agri kommer att ha fokus på inköp och försäljning av spannmål och oljeväxter samt försäljning av mineralgödsel. Han kommer främst ha kontakt med våra odlare i västra Sverige men alla är välkomna att kontakta Emil.

Ni är välkomna att kontakta Emil på: emil@bmagri.se och telefon 010 221 6921.
Telefon
010-221 69 20
Adress
Sockerbruksgatan 5A
531 40 LIDKÖPING