Presentation av Magnus Almén
5 februari, 2020
Vi vill hälsa Magnus Almén (54 år) välkommen till BM Agri. Han är nyanställd som säljare och efterträder Jonatan Bjelkengren, som slutade vid årsskiftet för arbete i sin fars redovisningsbolag.

Magnus bor i Lidköping och kommer att finnas på vårt huvudkontor i Skara. Han är uppvuxen på lantgård i Håle-Täng utanför Grästorp. Han har en ingenjörsutbildning och har under de senaste 15 åren jobbat med försäljning inom bilbranschen samt med smörjmedel.

Magnus har alltid haft ett stort idrottsintresse och framför allt inom konditionsidrotter. Han åkte mycket längdskidor i tonåren men därefter blev det triathlon. Framgångarna kom ganska omgående och karriären kröntes med bl.a. tre SM-guld samt guld i nordiska mästerskapen. Han är nu regerande svensk mästare i sin ålderklass och skall i sommar tävla i EM.

Magnus huvudsakliga arbete hos BM Agri kommer att ha fokus på inköp och försäljning av spannmål och oljeväxter samt försäljning av gödsel. Han skall främst ha kontakt med våra odlare och kunder i västra Sverige men alla är välkomna att kontakta Magnus.

På kontoret i Skara finns även vår VD Per-Arne Gustavsson samt Madeleine Svedung och Emma Johnsson vilka arbetar med ekonomi och administration.

Ni är välkomna att kontakta Magnus i alla frågor som gäller BM Agri enligt nedan:
Mail: magnus@bmagri.se och telefon: 070-68 26 921
Telefon
010-221 69 20
Adress
Skaraborgsgatan 64
532 37 SKARA