Presentation av Tomas Söderlund
8 juni, 2020
Vi är mycket glada över att kunna hälsa Tomas Söderlund välkommen till BM Agri. Tomas kommer att jobba såsom agent för oss och i första hand ha kontakt med odlare i Värmland. Detta kommer att kraftigt stärka BM Agris närvaro i denna geografiska del av landet.

Tomas är uppvuxen på en gård med grisproduktion cirka 4 mil nordöst om Karlstad. Han drev själv grisproduktion fram till 1999. Under den tiden gick han några utbildningar med inriktning på lantbruk och ekonomi. Han har även jobbat som montör av inomgårdsprodukter till lantbruket i ett antal år
samt varit service tekniker på Volvo i Skövde under 2-3 år.

De senaste 20 åren har Tomas jobbat i spannmålsbranschen. Det startade på Värmlant AB med arbete i lager och silo och senare såsom säljare. De sista 4-5 åren var Tomas marknadsansvarig på växtodling.

Efter att Värmlant 2017 köptes upp av Swedish Agro arbetade Tomas kvar fram till 2019. Numera är Tomas anställd av SLIP AB som säljer plastprodukter av olika slag passande för lantbruk. Eftersom hans kunder i första hand är lantbrukare så passar det bra att samtidigt även sälja gödsel eller köpa spannmål för BM Agris räkning.

På sin fritid tycker Tomas om att resa och då blir det ofta fotboll, konserter eller sol & bad på något varmare ställe.

Tomas huvudsakliga arbete såsom agent för BM-Agri kommer att ha fokus på inköp av spannmål och oljeväxter samt försäljning av handelsgödsel. Han kommer främst att ha kontakt med våra odlare och kunder i Värmland men alla är välkomna att kontakta Tomas
enligt nedan:

Mail: tomas@slip.se och telefon 070-2038377
Telefon
010-221 69 20
Adress
Sockerbruksgatan 5A
531 40 LIDKÖPING